Polyvalente Technicus

Jobomschrijving

Je taak bestaat hoofdzakelijk uit het bedrijfszeker houden van productie- en verpakkingsmachines door het uitvoeren van het onderhoud en het oplossen van storingen.
Je werkt aan een uitgebreid en divers gamma van installaties en machines, gaande van buildings en utilities (elektriciteit, perslucht, stoom, luchtbehandeling, WKK, demiwater…), over proces installaties tot individuele machines (tabletpersen, coating­ketels, blistermachines, vloeistofafvullijnen, kartonneerders, bundelaars…).  Je doet dit op mechanisch gebied, maar ook op elektrisch en sturingsvlak.  Daarbij ga je weldoordacht en gestructureerd tewerk en documenteer je nauwgezet je werkzaamheden.
Je houdt de onderhoudsadministratie up-to-date en beheert de reserveonderdelen.
Je bent actief betrokken bij de verbetering van de bestaande installaties en machines en het opstarten van nieuwe.
Je hebt contact met externe technische partners en begeleidt externe techniekers bij hun werkzaamheden.
Ook de kalibraties op aansturing van de kwaliteitsafdeling behoren tot je taken.
Je doet je activiteiten volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften, werkinstructies en normen en houdt steeds oog voor de continuïteit en de productiviteit.

 

Profiel

Je bent opgeleid in elektromechanica, elektrotechniek of werktuigbouw­kunde op bachelorniveau, maar houding en op de werkvloer opgebouwde hands-on vaardigheden zijn belangrijker dan een specifiek diploma.  Ervaring in een gelijkaardige omgeving (farma, voeding, cosmetica) en kennis van PLC (S5/S7) zijn een belangrijk pluspunt.
Als onderhoudstechnicus ga je nauwgezet en proactief tewerk, denk je probleemoplossend en neem je initiatief.
Je beschikt over goede communicatievaardigheden (Nederlands/Engels en zo mogelijk Duits) voor de omgang met collega’s en externe technische partners.
Omdat je werkt in een farmaceutische productieomgeving is het vanzelfsprekend dat je een groot belang hecht aan orde en netheid en dat je nauwgezet werkt volgens de vastgestelde procedures.
Je werkt in dagdienst maar bent flexibel om uitzonderlijk activiteiten en interventies uit te voeren buiten de normale werkuren en -dagen.

Aanbod

Je wordt deel van een fijn team in een uitdagende werkomgeving binnen een groeiend en stabiel familiaal bedrijf, gelegen in een filevrije omgeving.
We bieden je een voltijdse functie in dagdienst in een 40-urenweek.
Tegenover je inzet staat een mooi loon en voordelen (maaltijdcheques, 18 ADV-dagen, fietsvergoeding, pensioenbijdrage).
Starten kan meteen!

Ben jij onze geknipte kandidaat?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar

Sanico NV

Personeelszaken
Veedijk 59
2300 Turnhout

of mail naar jobs@sanico.eu

Wil je alvast een kijkje nemen achter de schermen? Bekijk dan hier onze corporate movie!